La Comunitat Valenciana aconsegueix el títol per sisé any consecutiu en el Campionat d’Espanya de caiac pol per autonomies a Borriana

La Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana va tornar a ser la millor. Per sisé any consecutiu, la delegació autonòmica es va pujar al més alt de la classificació general en el Campionat d’Espanya de caiac pol, que es va celebrar en les instal·lacions de la Marina Burriananova.

Les seleccions valencianes van aconseguir pujar-se al podi en totes les categories gràcies a l’excel·lent treball realitzat durant tota la temporada. D’esta manera, es demostra, una vegada més, la gran preparació dels diferents combinats fins a aconseguir l’èxit en esta competició, que tanca el calendari de caiac pol de la present temporada.

En la competició sènior masculina, el conjunt de la Comunitat Valenciana va perdre la final enfront de Madrid per només un gol (4-5). En una final molt renyida, l’equip valencià va claudicar finalment, encara que la medalla de plata no entela una competició excepcional dels nostres a casa.

Mentrestant, en sènior femení Iberdrola, la Comunitat Valenciana es va fer amb la presea de bronze després de guanyar en la lluita pel tercer lloc a Madrid per un clar 1-4. Malgrat la recompensa de la medalla, l’equip es queda amb un sabor agredolç perquè aspirava al títol nacional.

En categoria sub-21, va arribar el millor resultat per a laFederació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, ja que la selecció va aconseguir el primer lloc després de véncer en la final a Andalusia per 3-5. Després d’un torneig espectacular, els xics de la sub-21 no van perdre ni un partit i van demostrar la seua hegemonia en la categoria.

Finalment, en sub-16, l’equip de la Comunitat va aconseguir la medalla de bronze, un resultat que evidencia el gran futur del caiac pol en la nostra autonomia. La selecció va batre a Castella-la Manxa per 5-4 en la baralla pel tercer lloc.

La Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana desitja felicitar a tots els equips, jugadors i tècnics pel llarg camí recorregut durant tota la campanya que ha valgut per a aconseguir grans resultats en el Nacional per autonomies. Ara, després d’estw accidentat 2021, arriba el moment de plantejar-se nous reptes en 2022 amb la intenció de continuar millorant.

Així mateix, l’ens federatiu agraeix la col·laboració de les Escoles de la Mar i de la Marina Burriananova, que han cedit les seues instal·lacions per al desenvolupament de la competició. I, com no podia ser d’una altra forma, aplaudeix a totes les federacions assistents pel seu bon fer i el respecte a totes les mesures establides per a la lluita contra la COVID-19.

Scroll to Top