Juan Antonio Cinto agraeix l’esforç de participants, organitzadors i institucions després de l’èxit del Descens del Xúquer

Juan Antonio Cinto, president de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, ha agraït de manera expressa l’esforç i la dedicació de tots els clubs participants vinguts de tots els racons del món, dels organitzadors i de les institucions públiques que han aportat el seu granet d’arena perquè el Descens del Xúquer tornara a ser un gran èxit.

El responsable federatiu ha posat l’accent en els participants: “És un orgull la nombrosa participació de clubs de la Comunitat Valenciana i d’Espanya, així com de fora de les nostres fronteres, que han gaudit de la prova durant el cap de setmana”.

Cinto, a més, ha reconegut l’esforç dels clubs organitzadors sense els quals seria impossible l’èxit del Descens del Xúquer: “La Penya Piragüista Antella i l’Scooter Club Algemesí van fer un treball excepcional sent fonamentals per a la bona organització de les seues respectives seus. També cal agrair l’esforç del Club Piragüisme Almenara de Sumarcàrcer. Es van bolcar, van treballar i van esforçar per a aconseguir que la competició fora un gran èxit”.

Finalment, el president de la Federació ha agraït al Consorci de la Ribera i als alcaldes de la Ribera del Xúquer per “fer possible estos tres anys de la reactivació del Descens i que hagen aconseguit posar-lo en el més alt, augmentant el seu abast a nivell internacional, tant en la modalitat competitiva com la popular”.

Scroll to Top