Excel·lents resultats de les seleccions autonòmiques de caiac pol en la 1a Canoe Polo European Cup

Els representants de caiac pol de la Comunitat Valenciana han aconseguit excel·lents resultats en la 1a Canoe Polo European Cup, que es va disputar este cap de setmana a França.

El rejovenit equip espanyol sub-21 femení ha donat un gran espectacle en la cita continental després de véncer en tots els partits que ha disputat, la qual cosa els va valdre per a aconseguir la medalla d’or. Sara Calvente, Raquel Calvente i Carmen Almela, totes elles del Club de Regates de Borriana, van formar part del combinat nacional.

En la mateixa línia, l’equip sub-21 masculí, actual campió del món, va repetir la gesta de les seues companyes per a guanyar també tots els xocs. Finalment, en la lluita per l’or, va guanyar 9-2 a França. Josep Murillo i Diego Guinot, de l’Alaquàs KP, i Pablo García, del RCN Castelló, van estar en l’equip dirigit per Gonzalo García, també de l’Alaquàs KP.

En xiques sènior, la selecció nacional va aconseguir la seua primera medalla en una competició europea vencent a les actuals campiones del món per a conquistar el bronze. Eduardo Pérez, del Club de Regates Borriana, va ser l’entrenador de la selecció en la qual van estar Lydia Romeu i Amparo Taberner, del Picassent KP, i Núria Cañas, de l’Alaquàs KP.

Finalment, l’equip espanyol masculí va aconseguir un meritori cinqué lloc després de barallar amb les millors seleccions i posar-se a to de cara a l’Europeu de Nacions, que es disputarà en Brandenburg del 6 al 10 de setembre. Alejandro Valls, Sergio Corbella i Javier Arego, tots del RCN Castelló, van estar en l’equip nacional.

Scroll to Top