Els millors palistes del programa de surfski de la Comunitat Valenciana, amb la mirada posada en el Mundial de Lanzarote

La localitat de la Vila Joiosa va reunir el passat cap de setmana als millors palistes del programa de surfski de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana amb la mirada posada en el pròxim Mundial que tindrà lloc a Lanzarote. Els exàmens i el treball van obligar a alguns palistes convocats a no assistir a la cita, malgrat la invitació de la direcció tècnica.

Els tècnics Jerónimo Jover i Jorge Cinto van dirigir esta concentració oficial que va comptar amb els esportistes més rellevants del territori autonòmic en les categories cadet, juvenil i sub-23 de la modalitat de surfski.

Izan Aliaga, del AD Scooter Club; Toni Gil i Gonzalo Monfort, del RCN Dénia; Ana Mas, Eva González, Alejandro Milanés i Marc Sánchez, del RCN Castellón; Raúl García i José García, del CN Canet d’En Berenguer; i Sara Mengual, Isabel Soler, Roser Zaragoza, Paula Muñoz, Lucía Serralta i Toni Pascual, del CN La Vila Joiosa, van ser els convocats per a les jornades d’entrenament.

Scroll to Top