Els equips sub-21 del Club Regatas Burriana i el sub-16 del Club Alaquàs KP lideren la classificació de la Lliga Autonòmica en les categories sub-21 i femenina i sub-16, respectivament

L’equip sub-21 del Club Regatas Burriana, en categoria sub-21 i femení, i el sub-16 del Club Alaquàs KP, en sub-17, lideren la classificació de la Lliga Autonòmica en les diferents competicions després de la disputa aquest cap de setmana de la primera jornada, celebrada en les instal·lacions de la Marina Burriananova.

En la categoria sub-21 i femení, el conjunt sub-21 del Club Regatas Burriana va demostrar estar per damunt dels seus rivals en aquesta primera seu, ja que va aconseguir el triomf en els quatre partits que va disputar. Mentrestant, el Club Alaquàs A, amb tres victòries i una derrota davant l’equip local, es troba en segona posició de la taula.

El Club Picassent KP Femení, amb dues victòries, i el Club Regatas Burriana Femení, amb un triomf, ocupen la tercera i quarta posició, respectivament, de manera provisional. El Club Alaquàs KP sub-21 B tanca la taula després de no haver sumat cap punt.

D’altra banda, en sub-17, el Club Alaquàs KP sub-16 està al capdavant de la classificació amb sis punts gràcies a les seues dos victòries. El Club Regatas Burriana Negre, únic invicte amb una victòria i dos empats, és segon a només un punt del lideratge de la taula. Els equips Blanc i Blau del Club Regatas Burriana ocupen la tercera i quarta plaça amb quatre i un punt, respectivament.

Scroll to Top