El Real Club Náutico de Castellón venç en l’última prova de la Lliga de caiac de mar disputada a la Pobla de Farnals

El Real Club Náutico de Castellón es va erigir com el gran protagonista en la cinquena prova de la Lliga de caiac de mar, que es va disputar el passat cap de setmana a la Pobla de Farnals i que va reunir més d’un centenar d’esportistes.

Els esportistes castellonencs van fer que el seu club sumara un total de 431 punts en la classificació final, mentre que el Club Nàutic La Vila Joiosa, amb 384, i el Club de Piragüisme Pobla Marina, amb 277, li van seguir en la classificació final.

En el medaller, els huit triomfs, quatre subcampionats i tres medalles de bronze del Club Nàutic La Vila Joiosa va fer que fora el més llorejat durant la competició autonòmica.

El Real Club Náutico de Castellón, amb tres ors, sis plates i quatre bronzes, i el Club Náutico Canet d’en Berenguer, amb tres ors, tres plates i un bronze, van acabar en segona i tercera posició, respectivament, del medaller.

Malgrat l’amenaça de pluja, la competició va resultar ser un gran èxit gràcies a l’esforç del CP Pobla Marina KM, organitzador de la cita esportiva i que va fer que es compliren escrupolosament el protocol COVID-19 per a garantir la salut dels regatistes.

Scroll to Top