El RCN Castellón, profeta en la seua terra en l’Autonòmic de caiac de mar

El RCN Castelló va ser protagonista en l’Autonòmic de caiac de mar que es va celebrar el passat cap de setmana a Castelló, ja que va ser el vencedor tant en la classificació absoluta com en la de joves promeses.

En la categoria absoluta, el Real Club Náutico de Castellón es va adjudicar el triomf després de sumar un total de 526 punts. El seu bagatge final li va fer conseguir una merescuda victòria, ja que el Club de Piragüismo Pobla Marina Kayak de Mar i el Club Náutico Canet d’En Berenguer van aconseguir 288 i 188 punts, respectivament.

Mentrestant, en joves promeses, el RCN Castelló, amb 75 punts, va tornar a pujar-se al més alt del podi per davant del Real Club Náutico Dénia, amb 70, i el Club Náutico Canet d’En Berenguer, amb 33, que van ser segon i tercer.

Respecte al medaller, el Real Club Náutico de Castellón va ser el millor gràcies a les quatre medalles d’or, set de plata i set més de bronze.

Malgrat la pandèmia provocada per la COVID-19 que ha llastrat els entrenaments i la preparació de les competicions, els participants van exhibir un gran nivell esportiu.

Des de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana es vol agrair a palistes, tècnics i clubs la implicació de tots i el compromís amb les normes per a poder realitzar la competició amb normalitat.

Scroll to Top