El Club Piragüisme Silla, el gran vencedor de la primera jornada de la Lliga Est

El Club Piragüisme Silla va ser el gran triomfador a la conclusió de la primera jornada de la Lliga Est d’aigües tranquil·les, que va tindre lloc el passat cap de setmana en la localitat valenciana d’Antella.

El Club Piragüisme Silla va sumar un total de 417 punts en la classificació general després dels bons resultats dels seus esportistes durant la jornada inaugural de la Lliga Est, que també visitarà les comunitats autònomes d’Aragó i Catalunya.

El AD Scooter Club i el Club Piragüisme Cullera, també de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, es van classificar en segona i tercera posició, respectivament, de la classificació general.

Equips procedents de Múrcia, Aragó i Catalunya també es van donar cita en la competició de fons. A Saragossa es disputarà les proves de marató, mentre que en terres catalanes se celebraran les proves de velocitat.

D’altra banda, en la classificació de veterans, els tres primers llocs els van ocupar els mateixos clubs que ho van fer en la general. Així, el Club Piragüisme Silla va ser primer, el AD Scooter Club va ser segon i el Club Piragüisme Sueca, tercer.

Scroll to Top