El Club Piragüisme Silla brilla en la tercera prova de la Lliga d’Hivern d’Aigües Tranquil·les disputada a Sueca

La localitat valenciana de Sueca va acollir el passat cap de setmana la tercera prova de la Lliga d’Hivern d’Aigües Tranquil·les amb gran èxit de participació i assistència.

El Club Piragüisme Silla es va erigir com el gran protagonista de la cita esportiva, ja que els seus esportistes van aconseguir un total de 19 medalles en el còmput general després de la celebració de totes les proves.

De fet, el Club Piragüisme Silla va obtindre huit medalles d’or, set de plata i quatre de bronze. La Escuela de Piragüismo Mar Menor de Múrcia, amb set ors, dues plates i quatre bronzes, i el Club Piragüisme Cullera, amb cinc ors, sis plates i cinc bronzes, van ocupar la segona i tercera posició, respectivament, en el medaller.

En la classificació general per clubs, el Club Piragüisme Cullera va obtindre el primer lloc gràcies als 585 punts que van aglutinar els seus representants. D’aquesta forma, van superar en la taula a la AD Scooter Club, amb 554, i el Club Piragüisme Silla, amb 483.

Finalment, en veterans, El Club Piragüisme Silla va ser el millor després de sumar un total de 212 punts. La AD Scoooter Club i el Club Piragüisme Sueca es van conformar amb la segona i tercera plaça.

Scroll to Top