El Club Piragüisme Cullera, protagonista de l’Autonòmic d’Aigües Tranquil·les d’Antella

El Club Piragüisme Cullera s’ha convertit en el gran protagonista del Campionat Autonòmic d’aigües tranquil·les, que es va celebrar el passat cap de setmana en la localitat valenciana d’Antella.

El club valencià es va pujar pel cap alt alt de la classificació general gràcies als 682 punts que van aconseguir els diferents esportistes que van participar en la cita esportiva, una de les més importants del calendari del piragüisme autonòmic.

La AD Scooter Club, amb 578 punts, i el Club Piragüisme Silla, amb 516 punts, també van aconseguir estar en la part alta de la classificació general, ja que van ocupar la segona i la tercera posició, respectivament.

Mentrestant, en el medaller, va ser el Club Piragüisme Silla, amb 10 ors, 6 plates i 5 bronzes, el que va acabar en primera posició. Els seus representants van brillar durant la competició per a ajudar a pujar al seu club a la primera plaça del medaller general.

El Club Piragüisme Cullera, amb 10 ors, 6 plates i 4 bronzes, es va quedar molt prop del Club Piragüisme Silla en la classificació. La AD Scooter Club, amb 6 ors, 7 plates i 6 bronzes, va ser tercera.

Finalment, en la classificació de veterans, el Club Piragüisme Silla, la AD Scooter Club i el Club Piragüisme Sueca van ocupar les tres places de la taula.

Scroll to Top