El Club Nàutic La Vila Joiosa, el club més llorejat en l’Autonòmic de caiac de mar de Dénia

El Club Nàutic La Vila Joiosa ha sigut el club més llorejat en el Campionat Autonòmic de caiac de mar, que va tindre lloc el passat cap de setmana en les instal·lacions del Real Club Nàutic de Dénia.

El Club Nàutic La Vila Joiosa ha obtingut un total de huit títols, nou subcampionats i cinc medalles de bronze en la cita més important del calendari de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana en la disciplina de caiac de mar.

Mentrestant, el club local, el Real Club Nàutic Dénia, ha sumat un total de 14 medalles -huit ors, tres plates i tres bronzes-. El Club Piragüisme Silla, amb cinc ors, una plata i dos bronzes, ha completat el podi dels millors clubs en la competició.

D’altra banda, en la classificació per clubs, el Real Club Nàutic de Castellón ha ocupat el primer lloc en la general després de sumar 112 punts. El Club de Piragüisme Pobla Marina Kayak de Mar, amb 89 punts, i el Real Club Nàutic Dénia, amb 84, han acabat en segona i tercera posició, respectivament.

Paloma Cinto, vicepresidenta de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, ha acudit a presenciar la competició, que ha resultat un gran èxit de participació i organització.

“S’esperava una regata dura per les temperatures elevades i, en principi, per la falta de vent. A mesura que va avançar la jornada va pujar el vent i va permetre una regata amb ones”, ha explicat Paloma Cinto.

Des de la Federació s’agraeix l’esforç tant d’organitzadors com de clubs i esportistes pel gran fer durant tota la temporada, que ha tingut el seu fermall d’or amb esta competició autonòmica.

Scroll to Top