El Club de Piragüismo Pobla Marina Kayak de Mar brilla en la prova de Borriana de la Lliga Autonòmica de caiac de mar

El Club de Piragüismo Pobla Marina Kayak de Mar es va convertir en el gran protagonista en la segona prova de la Lliga Autonòmica de caiac de mar, que es va celebrar el passat cap de setmana en la localitat castellonenca de Borriana.

El club valencià va obtindre un total de 437 punts gràcies a la gran actuació dels seus esportistes que van sobreeixir en les seues respectives categories. El Club Nàutic La Vila Joiosa, amb 389 punts, i el Club Piragüisme Silla, amb 266, van ocupar la segona i tercera posició, respectivament.

Durant la cita esportiva, els esportistes i clubs de la Comunitat Valenciana van rendir un homenatge al president Toño Cinto, recentment desaparegut, per la seua gran labor al capdavant del piragüisme autonòmic.

D’altra banda, en la classificació de Joves Promeses va ser el Club Nàutic La Vila Joiosa l’entitat que millors resultats va obtindre. De fet, va aconseguir un total de 120 punts, mentres que el Club de Piragüismo Pobla Marina Kayak de Mar i el Club Canoe Almassora van obtindre 70 i 62 punts, respectivament.

Finalment, en veterans, va ser el Club de Piragüismo Pobla Marina Kayak de Mar el dominador. Els seus 333 punts li van consagrar com el club que millors resultats va aconseguir en la cita de Borriana. Per darrere, el Club Nàutic La Vila Joiosa, amb 119, i el Club Deportivo Puerto d’Alacant, amb 112, li van acompanyar en el podi.

Scroll to Top