Cinc jugadors valencians participen en concentració a Borriana de la selecció espanyola masculina de caiac pol

Cinc jugadors de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana van participar el passat cap de setmana en la primera concentració de la selecció espanyola masculina en categoria sènior de caiac pol, que va tindre lloc en les instal·lacions de la Marina Burriananova.

El tècnic Americo Caterino es va estrenar com a seleccionador del combinat nacional en aquestes jornades de preparació que van servir per a preparar les pròximes cites internacionals. Caterino, que compta en el seu palmarés amb diversos Mundials i Europeus amb França, arriba a la direcció de la selecció per a tractar que torne a collir bons resultats i amb l’objectiu d’aconseguir el podi en el Mundial de Roma del pròxim any.

Vicente Claramonte, Alejandro Casal i Alejandro Valls, del RCN Castelló, i Gonzalo García i Iván Hoyo, del Club Alaquàs KP, van ser els representants autonòmics en aquesta concentració en la qual es va fer molta faena tant en l’aigua com en terra per a captar la nova metodologia del seleccionador.

La pròxima cita preparatòria està prevista que torne a ser en la Marina Burriananova i en Les Escoles de la Mar durant aquest mes de novembre.

Scroll to Top