Borriana celebra amb èxit una concentració de les seleccions espanyoles femenines de caiac pol en categories absoluta i sub-21

La localitat castellonenca de Borriana ha celebrat amb èxit una nova concentració de les seleccions espanyoles femenines de caiac pol en categories absoluta i sub-21. Les instal·lacions de les Escoles de la Mar de Borriana i la Marina Burriananova han sigut els llocs en els quals les internacionals han continuat treballant per a les pròximes competicions.

Tots dos equips es troben en la fase de preparació del Campionat del Món de Roma i de l’Europeu, que tindrà lloc a Borriana en 2021. L’objectiu per a aquestes cites és ambiciós, de fet es treballa a consciència per a aconseguir, per primera vegada en la història, una medalla i consagrar-se en l’elit internacional.

Més de 10 hores d’entrenament, sessions de vídeos per a analitzar als rivals i partits de preparació entre tots dos combinats… Així es resumeix el cap de setmana per a les seleccions nacionals de caiac pol.

En categoria sub-21, Nerea Bolea i Ariadna Hoyo, del Club Alaquàs KP; Blanca Martí i Alexandra Ilie, del Club Regatas Burriana; i Mónica Martínez, del Club Picassent KP,  van ser les representants de la Federació de Piragüisme de la CV que van participar en les jornades.

Mentrestant, en absoluta, les jugadores valencianes van ser Nuria Cañas, Mar Andreu i Yolanda Hermida, del Club Alaquàs KP; i Lydia Romeu i Inma Navarro, del Club Picassent KP.

En la direcció tècnica de les dos seleccions, també van estar presents entrenadors de la Comunitat Valenciana. Així, Edu Pérez, del Club Regatas Burriana, i Sergio García, del Club Alaquàs KP, van dirigir els equips absolut i sub-21, respectivament.

Scroll to Top