Antella tanca amb l’Autonòmic la Lliga d’Hivern d’aigües tranquil·les

La localitat valenciana d’Antella serà testimoni el dissabte, 11 de març, de la disputa del Campionat Autonòmic que tancarà la Lliga d’Hivern d’aigües tranquil·les que s’ha celebrat durant estos mesos.

Un total de 158 homes i 48 dones han confirmat la seua presència en la cita autonòmica que es convertirà en un gran espectacle de piragüisme per a tots els amants de la disciplina.

La Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana i el club local organitzen esta competició de la qual eixiran els campions autonòmics d’aquesta temporada 2023.

Real Club Náutico Castellón, Scooter Club Algemesí, Club Piragüismo Silla, Club Piragüismo Cullera, Penya Piragüista Antella, Club Náutico Canet d´En Berenguer, Club Náutico La Vila Joiosa, Club Deportivo Puerto de Alicante i Club Piragüisme Almassora seran els clubs valencians que aportaran esportistes al campionat.

D’altra banda, Club Natación Helios, Club Kayak Tudense, Blanca Club Piragüismo, Club Piragüismo Las Granjas, Real Círculo de Labradores de Sevilla, Club Fluvial de Lugo, Club Murcia Remo i Escuela Piragüismo Mar Menor també viatjaran fins a Antella perquè els seus esportistes competisquen.

Scroll to Top