Antella decideix els títols autonòmics d’aigües tranquil·les

La localitat valenciana d’Antella celebra el dissabte, 7 de març, la trenta-cinquena edició del Campionat Autonòmic de la disciplina d’aigües tranquil·les.

AD Scooter, CN Canet d’en Berenguer, CP Silla, CP Sueca, CP Cullera, Penya Piragüista Antella i RCN Castelló aportaran esportistes a aquesta competició, la més important del calendari de la Comunitat Valenciana d’aquesta modalitat esportiva.

La cita esportiva també servirà per a tancar la Lliga Autonòmica d’Aigües Tranquil·les que s’està celebrant durant les últimes setmanes i serà la primera prova de la Lliga Aquest, competició que organitzen les Federacions de la Comunitat Valenciana, Aragonesa i Catalana.

En les diferents competicions que es disputaran també hi haurà representants de Escuela Piragüismo Mar Menor, Asociación Deportiva Pinatarense, Blanca Club Piragüismo, CN Helios, CDE Monkayak Hiberus, Club Náutico Zaragoza, Club Natació Banyoles i Club Piragüisme Castelldefels.

L’organització de l’esdeveniment global serà a càrrec de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana i de la Penya Piragüista Antella.

Scroll to Top