Algemesí dona el tret d’eixida a la Lliga d’Hivern d’aigües tranquil·les

La localitat valenciana d’Algemesí donarà este cap de setmana el tret d’eixida a la temporada oficial de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana. Els esportistes d’aigües tranquil·les es donaran cita a Algemesí amb motiu de l’inici de la Lliga d’Hivern.

La Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de l’Scooter Club Algemesí, organitzarà esta prova inaugural de la competició autonòmica, que estarà formada per quatre cites esportives distribuïdes en el territori de la Comunitat Valenciana.

La cita està prevista per al diumenge, 29 de gener, i s’espera a més de 230 esportistes. El Real Club Náutico Castellón, Scooter Club Algemesí, Club Náutico Canet d’en Berenguer, Club Piragüismo Silla, Club Piragüisme Cullera, Penya Piragüista Antella, Club Piragüisme Sueca, Club Náutico La Vila Joiosa i Club Deportivo Puerto de Alicante, tots ells pertanyents a la Comunitat Valenciana; i el Club Murcia Remo, Blanca Club Piragüismo, i Escuela Piragüismo Mar Menor, tots ells de Múrcia; Club Fluvial de Lugo, de Galícia; i Club Los Troncos i Club Círculo Mercantil, d’Andalusia, aporten esportistes a la cita.

Juan Antonio Cinto, president de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, espera amb il·lusió l’inici de la campanya: “Esperem una gran temporada de piragüisme durant 2023. Clubs, esportistes i Federació farem tot el possible per a gaudir del nostre esport en les diferents especialitats i competicions que es disputaran al llarg de l’any”.

“A més, estem convençuts que els nostres esportistes tornaran a ser protagonistes en les seues participacions en les cites nacionals com ho fan en les últimes temporades”, ha afegit el màxim responsable del piragüisme autonòmic.

Scroll to Top