Sueca reuneix el diumenge a quasi 300 especialistes d’aigües tranquil·les

Prop de 300 esportistes, distribuïts en 55 dones i 216 homes, exhibiran el seu potencial en la tercera prova de la Lliga Autonòmica d’Hivern, que es disputarà a Sueca el pròxim 20 de febrer.

Després de la disputa de dos seus, les diferents categories comencen a decidir-se de cara a la classificació final d’esta modalitat esportiva de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana.

No en va, després de la celebració de la prova de Sueca només restarà la quarta prova del circuit i Campionat Autonòmic, que tindrà lloc a Antella el pròxim 13 de març.

Real Club Náutico Castellón, Scooter Club Algemesí, Club Náutico Canet d’En Berenguer, Club Piragüismo Silla, Club Piragüismo Cullera, Penya Piragüista Antella, Club Piragüisme Sueca i Club Náutico La Vila Joiosa seran les entitats de la Comunitat Valenciana que aportaran participants a la cita.

Mentrestant, com ja és habitual, el Club Fluvial de Lugo, de Galícia, i la Escuela Piragüismo Mar Menor, Blanca Club Piragüismo i Club Murcia Remo, de la Regió de Múrcia, tornaran a viatjar fins a terres valencianes per a competir.

Scroll to Top