Scooter Club Algemesí, gran dominador del Campionat de Marató de la Lliga Est de piragüisme d’aigües tranquil·les

Scooter Club Algemesí es va erigir en el gran protagonista del Campionat de Marató de la Lliga Est de piragüisme d’aigües tranquil·les, que va tindre lloc el passat cap de setmana en la localitat de Sueca. Els esportistes del club d’Algemesí van fer que ocupara el primer lloc del medaller gràcies als 10 títols, tres subcampionats i tres bronzes que van aconseguir.

El club d’Algemesí va demostrar ser el gran dominador en la prova organitzada pel club local i la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana. El Club Piragüisme Silla, amb cinc ors, dos plates i un bronze, i el Club Piragüisme Cullera, amb tres ors, cinc plates i quatre bronzes, van ocupar la segona i tercera posició, respectivament, del medaller de la competició.

D’esta manera, la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana va demostrar la seua hegemonia, ja que els tres primers llocs del Campionat de Marató de la Lliga Est, en la qual també participen clubs d’Aragó i Catalunya. A la cita també van acudir representants de Múrcia i Madrid.

Esta cita, on van participar un total de 282 esportistes procedents de 18 clubs, és una de les tres proves que formen part de la VII Lliga Est, organitzada per les Federacions de la Comunitat Valenciana, Aragó i Catalunya. El Campionat de Fons ja s’ha disputat en Mequinenza, mentre que el de Velocitat se celebrarà a Castelldefels el pròxim 12 de juny.

Scroll to Top