L’Scooter Club Algemesí brilla a la seua casa en l’estrena la Lliga d’Hivern d’Aigües Tranquil·les

L’Scooter Club Algemesí va brillar a la seua casa, davant la seua afició, durant l’estrena de la Lliga d’Hivern d’Aigües Tranquil·les, que va tindre lloc diumenge passat a Algemesí amb la participació de clubs de tota la Comunitat Valenciana.

El club local va sumar un total de 688 punts en la classificació final gràcies a les 11 medalles d’or, sis de plata i una de bronze que van aconseguir els seus esportistes en les diferents proves i categories.

Mentrestant, la Escuela de Piragüismo Mar Menor, de Múrcia, va ser segon en la general amb 659 punts i un total de sis ors, quatre plates i cinc bronzes. El Club Piragüisme Cullera va completar el podi d’esta prova inaugural amb 627 punts i cinc ors, una plata i sis bronzes.

Com ja és habitual, la competició, organitzada per la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb l’Scooter Club Algemesí, va ser un gran èxit amb més de 230 participants pertanyents tant a clubs procedents de la Comunitat com de Múrcia, Galícia i Andalusia.

El pròxim cap de setmana la competició tornarà amb la primera cita de la Lliga de Caiac de Mar, que es disputarà en el RCN Castelló.

Scroll to Top