Les instal·lacions de la Penya Piragüista Antella, seu de la concentració d’aigües tranquil·les aquest cap de setmana

La crisi sanitària de la COVID-19 ha paralitzat l’esport i la vida habitual de totes les persones en el món. I els esportistes que practiquen aigües tranquil·les en la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana també han hagut de detindre els seus entrenaments.

Aquest cap de setmana tornaran les activitats del programa de tecnificació d’aigües tranquil·les amb unes sessions en les instal·lacions de la Penya Piragüista Antella.

Per a complir amb les pautes que marca el protocol de seguretat de la Federació Autonòmica, els integrants del grup de tecnificació es dividiran en dues per a poder respectar les regles sanitàries necessàries per a garantir la salut dels participants.

Aquesta és la primera concentració presencial que es realitza d’aquesta modalitat després dels durs mesos de confinament que han paralitzat l’activitat esportiva. Malgrat tot, des de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana es treballa dur per a, a més de recuperar les activitats de tecnificació, poder tornar a competir abans que acabe la temporada.

 

Scroll to Top