L’equip de tecnificació masculí d’aigües tranquil·les reprén l’activitat a Antella

L’equip de tecnificació masculí d’aigües tranquil·les de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana va reprendre el passat cap de setmana l’activitat presencial en la concentració que va tindre lloc a Antella. Els esportistes en categories cadet, juvenil i sub-23 van tornar amb il·lusió a l’aigua per a preparar el Campionat d’Espanya d’hivern que es disputarà els dies 20 i 21 de març.

La direcció tècnica va preparar entrenaments a ritmes més alts pensant ja en les competicions que s’acosten del pròxim mes de març, a més es va treballar tàctiques concretes de competició en distàncies com el 2000m. i el 5000m.

L’equip de la Comunitat Valenciana està desitjant tornar a l’acció. Així ho mostren els seus controls en l’aigua del cap de setmana, que ha permés avaluar l’estat actual de tots els integrants del programa de tecnificació. El pròxim cap de setmana serà el torn de l’equip femení de tecnificació, que agafarà el relleu dels seus companys a Antella per a preparar les cites nacionals.

Scroll to Top