L’amfitrió Scooter Club Algemesí es llueix en la inauguració de la Lliga d’Hivern d’Aigües Tranquil·les

L’Scooter Club Algemesí es va lluir diumenge passat en la prova inaugural de la XXIII Lliga d’Hivern d’Aigües Tranquil·les de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana que es va celebrar a Algemesí.

El club local, amb 639 punts, va acabar la competició en el primer lloc de la classificació general amb una àmplia diferència sobre els seus perseguidors. El Club Piragüisme Silla, amb 545 punts, i el Club Piragüisme Cullera, amb 469 punts, van acabar en segona i tercera posició, respectivament.

Mentrestant, en el medaller general, els tres primers llocs van variar, ja que el Club Piragüisme Silla, amb huit títols, set plates i quatre bronzes, es va erigir en el gran protagonista. L’Scooter Club Algemesí, amb 21 medalles en total, i el Club Piragüisme Cullera, amb 13, van destacar també.

Finalment, en veterans, el Club Piragüisme Silla es va fer mereixedor del primer lloc gràcies als 33 punts que van sumar els seus esportistes. L’Scooter Club Algemesí, amb 27, es va haver de conformar amb el segon lloc, mentre que el tercer va ser per a la Penya Piragüista Antella.

Juan Antonio Cinto, president de la Federació de Piragüisme de la CV, va acudir a presenciar la cita, que va resultar un gran èxit organitzatiu pel bon fer dels organitzadors.

Així mateix, el dia, perfecte per a la pràctica del piragüisme, va posar el fermall d’or per a la inauguració de la temporada d’aigües tranquil·les en el territori autonòmic.

Scroll to Top