La Lliga Autonòmica d’aigües tranquil·les dona el tret d’eixida a la nova temporada

La Lliga Autonòmica d’aigües tranquil·les marcarà el començament d’una nova temporada de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana. La nova campanya ja comença i els diferents clubs i esportistes ja vetlen armes de cara al pròxim inici.

Este diumenge, 28 de gener, la localitat d’Algemesí serà l’escenari on comence esta competició d’aigües tranquil·les. La cita esportiva a Algemesí, que comptarà amb la participació de 167 homes i 65 dones, reunirà clubs tant de la Comunitat Valenciana com de fora de les nostres fronteres.

Així, el Club Canoe Almazora, el Club de Piragüismo Pobla Marina Kayak de Mar, el Club Piragüisme Cullera, el Club Piragüismo Silla, la Penya Piragüista Antella, el Real Club Náutico de Castellón, el Club Náutico de la Vila Joiosa i el Scooter Club Algemesí tindran representació a Algemesí.

El Murcia Remo, AD Pinatarense, el Blanca Club de Piragüismo, el EP Mar Menor i el Club Thader Cieza, de Múrcia, i el Club Fluvial de Lugo i Club de Kayak Tudense, de Galícia, es perdran la competició que iniciarà la competició en la Comunitat Valenciana per a la temporada 2024.

Juan Antonio Cinto, president de la Federació de Piragüisme de la CV, s’ha mostrat molt content davant la proximitat de l’inici de la campanya: “Els esportistes porten setmanes d’entrenament dur per a arribar en perfectes condicions a l’inici a l’inici de la competició del diumenge”.

“Estem convençuts que esta temporada tornarà a ser apassionant en totes les modalitats que tenim en la Federació i segur que tornarem a estar entre els millors en les diferents competicions a les que acudim d’àmbit nacional”, ha postil·lat Cinto.

Scroll to Top