La Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana renova el seu acord de col·laboració amb la Marina Burriananova

La Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana ha renovat l’acord de col·laboració amb la Marina Burriananova que permetrà que continuen celebrant-se en les seues instal·lacions les activitats organitzades per l’ens presidit per Juan Antonio Cinto.

D’aquesta manera, es prolonga la col·laboració que ve produint-se entre la Federació Autonòmica i la Marina Burriananova des de l’any 2012. Quasi una dècada després continua vigent aquesta cooperació que permet la promoció del piragüisme i de les seues activitats.

La làmina d’aigua de la Marina Burriananova és una de les que millors prestacions ofereix en l’àmbit europeu, circumstància que ha permés organitzar diverses competicions de primer nivell competitiu. De fet, en 2016 es va celebrar el European Club Championship Canoe Polo, l’esdeveniment internacional més important realitzat fins hui.

Així, en les seues instal·lacions s’han celebrat, entre altres activitats, els cursos de formació d’iniciador al piragüisme o d’àrbitre de caiac pol o aigües tranquil·les, les concentracions dels diferents programes de tecnificació de caiac pol autonòmics i nacionals i tornejos com la Lliga Autonòmica o Nacional de caiac pol.

Scroll to Top