L’ Scooter Club Algemesí venç en la classificació general de la tercera prova de la Lliga Hivern d’aigües tranquil·les celebrada a Sueca

L’ Scooter Club Algemesí es va convertir en el gran protagonista de la tercera prova de la Lliga d’Hivern d’aigües tranquil·les de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana.

El club valencià, amb 586 punts, es va consolidar en el més alt de la classificació després de la disputa de la prova celebrada a Sueca. El Club Piragüisme Silla, amb 564, i el Club Piragüisme Cullera, amb 402, van completar el podi de la competició.

Després de la disputa de la competició de Sueca, només resta una jornada a Antella per a la finalització d’esta Lliga d’Hivern. A més, l’última prova coincidirà amb el Campionat Autonòmic de la modalitat.

En el medaller final, l’Scooter Club Algemesí també va acabar en primera posició gràcies als 10 títols, una medalla de plata i sis de bronze. El Club Piragüisme Silla, amb sis ors, 10 plates i cinc bronzes, i l’Escola Piragüisme Mar Menor, amb sis ors, dos plates i dos bronzes, van exhibir el seu potencial.

Un dia amb condicions perfectes per a la pràctica del nostre esport, en una jornada que va tindre un gran èxit en participació i que va poder comptar per fi amb públic. El recorregut es va distribuir entre 1000 i 3000 m per a categories inferiors i 5000 m per a la resta de categories.

Cal destacar la bona organització de tot l’equip arbitral i del Club Escola Piragüisme Sueca que, amb només 4 anys de vida, contínua creixent cada temporada i confia a “poder realitzar moltes més competicions al llarg dels anys a este alt nivell”, tal com destaca Vicente Tortajada, president i fundador.

Scroll to Top