Els esportistes del programa de tecnificació d’aigües tranquil·les continuen treballant en la posada a punt

Els esportistes del programa de tecnificació d’aigües tranquil·les, que no van participar fa una setmana en la sessió anterior, van treballar aquest cap de setmana a Antella per a seguir amb la formació de cara a la volta de la competició.

Davant la situació provocada per la COVID-19, els membres del programa de tecnificació van haver de repartir-se en dos caps de setmana per a garantir el compliment dels protocols sanitaris.

Durant el cap de setmana, els esportistes van entrenar i van visualitzar vídeos per a millorar l’eficiència a nivell de tècnica de palada tan important en aquest inici de la temporada.

D’altra banda, els tècnics també van tindre un paper protagonista, ja que la direcció tècnica va atendre els seus dubtes i inquietuds durant el cap de setmana.

Des de la direcció federativa es continua perfilant l’equip d’esportistes que representaran a la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana en una campanya complicada, ja que no s’ha pogut competir amb normalitat per culpa de la COVID-19.

Scroll to Top