El Club Piragüismo Silla lidera el medaller en la primera prova de la Lliga d’Hivern d’aigües tranquil·les a Algemesí

El Club Piragüismo Silla va liderar el medaller en la primera prova de la Lliga d’Hivern d’aigües tranquil·les que va tindre lloc diumenge passat a Algemesí gràcies a que els seus palistes van acumular huit medalles d’or, cinc plates i tres bronzes.

Mentrestant, el Club Piragüisme Cullera, amb set títols, set subcampionats i 3 bronzes, i la AD Scooter Algemesí, amb quatre ors, huit plates i huit bronzes, van acabar en el segon i tercer lloc del medaller, respectivament.

D’altra banda, en la classificació general per clubs, el Club Piragüisme Cullera va ocupar el primer lloc gràcies a obtindre un total de 550 punts. Només 10 punts per darrere es va col·locar la AD Scooter Algemesí. Amb 475 punts va finalitzar el Club Piragüisme Silla.

Respecte a la classificació general en categoria veterana, la AD Scooter Algemesí, amb 216 punts, va acabar en primera plaça de la classificació per davant del Club Piragüisme Sueca, 149 punts, i la Penya Piragüista Antella, amb 137 punts.

Aquesta primera seu de la Lliga d’Hivern d’aigües tranquil·les degué haver-se celebrat al gener però el temporal que va assotar a la geografia valenciana va impedir la seua celebració fins ahir.

Scroll to Top