El Club Piragüismo Silla es puja al primer lloc de la general en la segona prova de la Lliga d’Hivern d’Aigües Tranquil·les disputada a Cullera

El Club Piragüismo Silla es va pujar al més alt de la classificació general en la segona prova de la Lliga d’Hivern d’Aigües Tranquil·les, celebrada en la localitat valenciana de Cullera durant el dissabte.

L’entitat de Silla va aconseguir un total de 590 punts per a superar en la taula a l’Scooter Club Algemesí, amb 510, i l’amfitrió Club Piragüisme Cullera, amb 500 punts, que van acabar en segona i tercera posició, respectivament.

D’altra banda, en el medaller, el club local va ser el més llorejat gràcies a l’excel·lent treball dels seus palistes que van aconseguir set ors, quatre plates i dos bronzes. L’ Scooter Club Algemesí, amb set ors, tres plates i cinc bronzes, i la Escuela de Piragüismo Mar Menor, amb set ors, una plata i quatre bronzes, li van seguir.

De nou, l’organització del Club Piragüisme Cullera va ser digna d’esta competició, que va reunir esportistes procedents de tota la geografia nacional, ja que fins a Cullera van viatjar, a més dels representants autonòmics, clubs de Múrcia i Galícia.

La Lliga d’Hivern d’Aigües Tranquil·les, competició amb la qual ha començat la temporada 2022 en la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, continua oferint espectacle, emoció i esportivitat.

Scroll to Top