El Club Piragüisme Silla i l’Scooter Club Algemesí dominen l’Autonòmic d’aigües tranquil·les d’Antella

El Club Piragüisme Silla i l’Scooter Club Algemesí han sigut els grans protagonistes en el Campionat Autonòmic d’aigües tranquil·les d’Antella que va tancar la Lliga d’Hivern.

El Club Piragüisme Silla va ocupar la primera posició del medaller de la prova després d’aconseguir deu títols, cinc subcampionats i quatre medalles de bronze. Mentrestant, l’Scooter Club Algemesí, amb huit ors, deu plates i sis bronzes, va ocupar el segon lloc del podi.

En la classificació general, l’entitat de Silla va ser la que més punts va sumar durant la prova, ja que els seus esportistes van obtindre un total de 844 punts. L’Scooter Club Algemesí, amb 818 punts, i el Club Piragüisme Cullera, amb 623, van ocupar la segona i tercera posició, respectivament.

Juan Antonio Cinto, president de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, ha destacat la importància d’esta competició: “Un any més Antella ha sigut seu del Campionat Autonòmic que tanca la nostra Lliga d’Hivern cada temporada, per a mi com a president és fonamental que se celebre ací el tancament donades les condicions de les aigües del Xúquer en esta localitat que aporten unes condicions perfectes com a última posada a punt de cara al Campionat d’Espanya d’Hivern a celebrar el pròxim cap de setmana a Sevilla”.

“La prova d’enguany ha sigut tot un èxit en poder comptar amb la participació d’un gran nombre de clubs de fora de la nostra Comunitat amb els quals hem superat les 200 persones inscrites”, ha seguit el president.

Finalment, Cinto ha agraït l’esforç de tots: “Vull agrair especialment al club organitzador i entitats col·laboradores, així com a tot l’equip de Gestió de Resultats i Arbitratge sense els quals la lliga no s’hauria desenvolupat de la manera que ho ha fet esta temporada”.

Scroll to Top