El Club Piragüisme Silla es corona en la prova d’aigües tranquil·les d’Antella

El Club Piragüisme Silla es va coronar durant la quarta prova de la Lliga Autonòmica d’aigües tranquil·les d’Antella, que va servir també com a seu del Campionat Autonòmic de la modalitat esportiva.

L’entitat de Silla va sumar un total de 379 punts gràcies a les bones actuacions dels esportistes que van presentar en la competició. Mentres, l’Scooter Club Algemesí, amb 347 punts, i el Club Piragüisme Cullera, amb 277, van acabar en segona i tercera posició, respectivament.

Mentres, en veterans, el Club Piragüisme Silla va tornar a ser l’entitat més destacada amb 296 punts. Per darrere, l’Scooter Club Algemesí, amb 221 punts, i la Penya Piragüista Antella, amb 156, es van pujar al podi final.

Finalment, en joves promeses, el Club Piragüisme Cullera va destacar amb la millor pedrera del campionat, ja que els seus palistes van sumar un total de 483 punts. L’Escola Piragüisme Mar Menor, amb 313, i l’Scooter Club Algemesí, van acabar per darrere del club de Cullera en la classificació.

De nou, Antella va vibrar amb els millors esportistes de la Comunitat Valenciana d’aigües tranquil·les durant tot el diumenge, jornada en la qual es van disputar les diferents regates.

Scroll to Top