El Club Piragüisme Silla domina la tercera prova de la Lliga d’Aigües Tranquil·les celebrada a Almassora

El Club Piragüisme Silla va dominar la tercera prova de la XXV Lliga d’Aigües Tranquil·les que s’ha celebrat este cap de setmana en la localitat castellonenca d’Almassora.

Els 411 punts que van aconseguir els esportistes del Club Piragüisme Silla van confirmar el seu domini en esta prova, que va reunir una dotzena de clubs. El Club Piragüisme Cullera, amb 273 punts i l’Scooter Club Algemesí, amb 260, van aconseguir la segona i tercera posició, respectivament, en la classificació general.

D’altra banda, en la competició de joves promeses, el Club Piragüisme Cullera es va emportar el primer lloc gràcies als 445 punts que va sumar. El Club Piragüisme Silla, amb 267, i l’Scooter Club Algemesí, amb 222, li van acompanyar en el podi.

Finalment, en la classificació de veterans, el Club Piragüisme Silla va tornar a ser el gran protagonista amb 285 punts. L’Scooter Club Algemesí va ser segon amb 166 punts i la Penya Piragüista Antella, amb 141, tercer.

Responsables de l’entitat organitzador ressaltaven “el repte que ha suposat per al Club Canoe organitzar la 3a regata de la Lliga d’hivern AT, amb aproximadament 170 palistes. És la primera vegada que els palistes de la Comunitat han competit en este paratge natural de les aigües del riu Millars, on han gaudit d’esta làmina d’aigua i de l’entorn i així ens l’han volgut transmetre. Esperem que siga la primera de moltes”. A més, van voler destacar novament “el suport rebut per part de l’Ajuntament d’Almassora amb la presència de l’alcaldessa i regidors”.

Scroll to Top