El Club Piragüisme Cullera es corona en la Lliga d’Hivern d’Aigües Tranquil·les

El Club Piragüisme Cullera es va adjudicar el títol de la Lliga d’Hivern d’aigües tranquil·les que es va clausurar el passat cap de setmana en la localitat valenciana d’Antella.

Després de la celebració de les proves d’Algemesí, Cullera, Sueca i, finalment, Antella, el Club Piragüisme Cullera es va emportar el triomf després d’eixir vencedor en cadascuna de les diferents proves.

El Club Piragüisme Cullera va acabar la competició amb un total de 52 punts. Mentrestant, la AD Scooter d’Algemesí es va proclamar subcampió i el Club Piragüisme Silla va ser tercer.

Cal destacar la gran actuació de la resta d’entitats esportives que van participar en la Lliga d’Hivern d’aigües tranquil·les, que va celebrar la seua vint-i-unena edició durant aquesta temporada.

El Real Club Náutico de Castellón, el Club Piragüisme Sueca, la Penya Piragüista Antella, el Club Náutico Canet d’En Berenguer, el Club Nàutic La Vila Joiosa i el Club Piragüismo Castellón van ser els altres clubs que van prendre partit en la competició autonòmica.

Scroll to Top