El Club Piragüisme Cullera, en la general, i la AD Scooter Algemesí, en veterans, lideren la segona jornada de la Lliga d’Hivern d’aigües tranquil·les a Cullera

El Club Piragüisme Cullera, en la classificació general, i la AD Scooter Algemesí, en categoria veterana, van liderar la segona jornada de la Lliga d’Hivern d’aigües tranquil·les, que va tindre lloc el dissabte a Cullera.

En la general, el Club Piragüisme Cullera va acabar en primera posició després que els seus palistes sumaren un total de 659 punts. La AD Scooter Algemesí, amb 522, i la AD Pinatarense de Múrcia, amb 465, van ser segona i tercera, respectivament.

D’altra banda, en veterans, la AD Scooter Algemesí va ser primera amb 144 punts, mentre que el Club Piragüisme Sueca va acabar segon amb 120 punts. La Penya Piragüista Antella va ser tercera amb 102 punts.

Finalment, el Club Piragüisme Silla va aconseguir la primera plaça del medaller en aquesta segona jornada de la Lliga d’Hivern d’aigües tranquil·les després de sumar sis ors, sis plates i quatre bronzes.

AD Pinatarense, amb sis títols, quatre subcampionats i quatre bronzes, i la AD Scooter Algemesí, amb cinc ors, sis plates i set bronzes, també van destacar en el medaller final.

“Des del Club Piragüisme Cullera, estem contents amb com va transcórrer la primera competició de la temporada, celebrada en les nostres instal·lacions. La jornada va ser més ràpida i amena que en altres ocasions, gràcies al treball de l’equip d’àrbitres, als quals hem d’agrair sempre la seua professionalitat i passió pel nostre esport”, van explicar des del club organitzador.

“Hem de destacar l’alta participació tant de palistes com d’afeccionats de clubs de la nostra Comunitat i també de fora de València, havent-hi així un alt nivell en les diferents categories des dels benjamins fins als veterans”, van afegir.

 

Scroll to Top