Cullera reuneix el dissabte a 232 palistes en la segona jornada de la Lliga Autonòmica d’Hivern d’aigües tranquil·les

La localitat de Cullera reunirà dissabte, 5 de febrer, a un total de 232 palistes, 187 homes i 45 dones, en la segona jornada de la XXIII Lliga Autonòmica d’Hivern de la modalitat d’aigües tranquil·les.

En les últimes temporades s’està veient un increment significatiu de participació de dones en les diferents modalitats. Sens dubte, una gran notícia per a l’esport autonòmic, ja que cada vegada més són les dones que decideixen tirar-se a l’aigua per a participar de forma reglada en les competicions que organitza la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana.

Real Club Náutico Castellón, Scooter Club Algemesí, Club Náutico Canet d’en Berenguer, Club Piragüismo Silla, Club Piragüismo Cullera, Penya Piragüista Antella, Club Piragüisme Sueca i Club Náutico La Vila Joiosa són les entitats de la Comunitat Valenciana que aportaran esportistes a la cita de Cullera.

Mentrestant, Escuela Piragüismo Mar Menor, Club Fluvial de Lugo, Blanca Club Piragüismo i Club Murcia Remo viatjaran fins a terres valencianes per a també gaudir de la prova organitzada pel Club Piragüisme Cullera i la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana.

Scroll to Top