Antella celebrarà este cap de setmana la primera concentració autonòmica del Programa de Tecnificació d’aigües tranquil·les

Antella celebrarà este cap de setmana la primera concentració autonòmica del Programa de Tecnificació de la modalitat d’aigües tranquil·les. Els esportistes de les categories cadet, juvenil i sub-23 acudiran a la cita esportiva per a continuar amb la seua preparació per al Campionat d’Espanya d’hivern, previst per als dies 20 i 21 de març.

Els tècnics Amparo González i Julio González dirigiran estes sessions en les quals participaran esportistes del Real Club Nàutic Castelló, Club Piragüisme Cullera, Penya Piragüista Antella i A. D. Scooter Club.

Esta activitat de preparació es podrà dur a terme malgrat les limitacions i restriccions imposades per les autoritats sanitàries ja que està permés l’entrenament i preparació per a aquells esportistes que formen part de programes o entrenaments enfocats a la preparació de proves nacional.

Per este motiu, la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, conscient de la delicada situació epidemiològica en la qual es troba el territori autonòmic, extremarà, més si cap, les mesures de seguretat per a garantir la salut dels esportistes i tècnics que participen.

Scroll to Top