Algemesí i Cullera acullen les primeres jornades de la Lliga Autonòmica d’hivern d’aigües tranquil·les

Les localitats d’Algemesí i Cullera acullen aquest cap de setmana les dues primeres jornades de la Lliga Autonòmica d’hivern d’aigües tranquil·les. Cullera serà seu el dissabte, 8 de febrer, i Algemesí, el diumenge, 9 de febrer.

El pas del temporal del passat mes de gener va obligar a l’ajornament de la prova inaugural, que estava prevista el passat 26 de gener a Algemesí. L’organització ha decidit que la cita acabe disputant-se aquest diumenge, un dia més tard de la prova de Cullera.

Està previst que participen els clubs AD Scooter Club, CP Cullera, CP Silla, CP Castellón, Penya Piragüista Antella i Real Club Náutico de Castellón, tots ells de la Comunitat Valenciana. El Blanca Club Piragüismo de Murcia, el Club Fluvial de Lugo i el Club Piragüismo Las Granjas de Cuenca també han confirmat la seua presència per a la jornada d’Algemesí.

D’altra banda, a Cullera, es donaran cita AD Scooter Club, CP Cullera, CP Sueca, Penya Piragüista Antella i Real Club Náutico de Castellón, de la Comunitat Valenciana, i l’Asociación Deportiva Pinatarense de Murcia, el Club Fluvial Lugo y el Blanca Club Piragüismo de Murcia.

Scroll to Top