L’Autonòmic de caiac pol posa el fermall d’or a la temporada

El Club Alaquàs KP, en les categories 1a Divisió Sènior Masculina i sub-16, el Club Regates de Borriana sub-21, en sub-21/femení, i el Club Picassent Femení, en Sènior Femenina, es van adjudicar els títols en el Campionat de la Comunitat Valenciana que es va disputar en la Marina Burriananova el passat cap de setmana.

Esta competició va posar el fermall d’or a una temporada marcada per les dificultats provocades per la pandèmia de la COVID-19 que ha alterat els plans de tots. Malgrat això, els esportistes s’han sobreposat a la crisi sanitària i han demostrat les seues ganes de competir, gaudir i divertir-se practicant el seu esport.

En la categoria sènior masculina, el Club Alaquàs KP va demostrar la seua hegemonia guanyant tots els partits en els quals van entrar en lliça. El Picassent KP va ser el gran rival del campió autonòmic, ja que tant en la fase de grups com en la final absoluta va plantar cara fins al final.

De fet, la final es va decidir per xicotets detalls, ja que el Club Alaquàs KP va véncer per 5-4. El RCN Castelló va completar el podi després de superar al Club Regatas Burriana per 7-4.

D’altra banda, en la categoria sub-16, l’equip de l’Alaquàs KP també es va adjudicar el triomf després de véncer en la final al Club Regatas Burriana negre per 3-2. En la lluita per l’altre lloc en el podi, el derbi entre el Club Regatas Burriana blau i el Club Regatas Burriana blanc es va decantar finalment del costat de l’equip blau que es va imposar per 5-2.

Finalment, en la categoria conjunta Sènior Femenina i sub-21 mixta, el Club Regatas Burriana sub-21 es va alçar amb el títol autonòmic amb un saldo molt positiu, ja que va eixir guanyador de tots els duels en els quals va participar. De fet, va finalitzar la competició amb 27 gols a favor i tan sols 3 en contra.

En la final, el Club Regatas Burriana va derrotar al Picassent KP Femení per 3-6 per a emportar-se el títol autonòmic. El tercer lloc i la medalla de bronze de l’Autonòmic va ser per a l’Alaquàs KP sub-21 que va guanyar a l’Alaquàs KP femení per 2-8.

Scroll to Top