Excel·lent participació dels representants valencians en el Torneig Canoe Polo European Cup

Els representants de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana van aconseguir excel·lents resultats en el segon i últim Torneig Canoe Polo European Cup

De fet, l’equip masculí sub-21 van tornar a aconseguir l’anhelat or i es va proclamar campió de la Lliga Europa. Josep Murillo i Diego Guinot, de l’Alaquàs KP, i Pablo García, del RCN Castelló, van ser els representants valencians en este combinat nacional.

Mentrestant, la selecció sènior femenina també va estar a un gran nivell que els va permetre aconseguir el tercer escaló del podi i la medalla de bronze com ja succeïra en la primera prova, una fita històrica per al caiac pol espanyol. Núria Cañas, de l’Alaquàs KP, i Lydia Romeu i Amparo Taberner, del Picassent KP, van participar en la selecció, baix la direcció d’Eduardo Pérez, del Club Regatas Burriana.

Finalment, el combinat nacional masculí sènior es va quedar a un pas dels llocs de mèrit i va acabar en quarta posició. Sergio Coberlla i Alejandro Valls, del RCN Castelló, van ser els jugadors de la Federació de Piragüisme de la CV que van ser convocats. El tècnic Gonzalo García Ruiz, de l’Alaquàs KP, va substituir al seleccionador oficial que va ser baixa per lesió.

Scroll to Top