Alaquàs alberga la concentració de la selecció espanyola sub-21 de caiac pol amb la presència de sis representants valencianes

Sis representants de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana van participar el passat cap de setmana en la primera concentració de la selecció espanyola en categoria sub-21 de caiac pol.

La localitat valenciana d’Alaquàs va ser testimoni d’esta primera presa de contacte amb el seleccionador Gonzalo García Ruiz, també representant valencià.

Blanca Martí, Lucía Vilar, Sara Calvente, Raquel Calvente i Iona Alexandra Illie, totes elles del Club Regates Burriana, i Mónica Martínez, del Picassent KP, van ser les sis jugadores valencianes presents en la convocatòria.

De nou, l’excel·lent paper dels clubs de l’autonomia es veu reflectit en esta convocatòria ja que sis de les 11 jugadores de la selecció pertanyen a equips de la Comunitat.

L’objectiu d’esta temporada d’este grup és tornar a reeditar els grans resultats i sensacions de l’any passat en el qual van aconseguir el tercer lloc en el Campionat del Món.

Scroll to Top